+32 487 84 65 40 info@nansenrefugee.be

NANSEN werft een gedreven jurist met ervaring in internationale bescherming en mensenrechten aan (50%, ODC), om haar team te versterken. Onze enthousiast collega’s, geweldige uitdagingen en een stimulerend werkomgeving wachten op u!

In nauwe samenwerking met het team zorg u voor:

  • juridische opvolging en analyse van structurele thematische kwesties in verband met asiel;
  • het verlenen van kwalitatieve juridische ondersteuning aan personen die om internationale bescherming verzoeken, overeenkomstig de door NANSEN vastgestelde prioriteiten;
  • in voorkomend geval gesprekken voeren met personen die internationale bescherming nodig hebben, een schriftelijke interventie voor de asielinstanties voorbereiden, het gehoor op het CGVS bijwonen;
  • individuele gevallen analyseren met het oog op het identificeren van strategic litigation elementen
  • actief deelnemen aan de vergaderingen met partners, in het bijzonder de opvolging van de samenwerking van NANSEN met de Legal Clinic van de Universiteiten van Antwerpen en van Gent, aan de teamvergaderingen en aan de goede werking van de vereniging in haar geheel.

Geinteresseerd?

Stuur een motivatiebrief (1 recto A4 max) en uw Curriculum Vitae aan jlejeune@nansenrefugee.be tegen maandag 6 september 2021. Alle vragen zijn welkom op hetzelfde adres.

Lees ons volledig aanbod hier